Партнерство та співпраця  

   

Служби допомоги для студентів  

   

Академічна доброчесність  

   

Нормативна база  

   

Опитування  

   

26 жовтня 2021 року студенти спеціальності Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії мали можливість прийняти участь в лекції професора публічної дипломатії , директора-засновника магістерської програми з публічної дипломатії Ніколаса Дж. Калла.

 

 

Студентка 24 імв Ель-Балеуті Ясміна радо ділиться своїм відгуком після відвіданої лекції " Нам випала прекрасна нагода відвідати лекцію Ніколаса Дж Калла, адже особисто для мене, як студентки спеціальності міжнародні відносини досить важливо відвідувати подібні заходити, щоб краще пізнати дипломатичну сферу. А також вкрай необхідно отримувати дійсно цінну інформацію від таких поважних людей як Ніколас Дж. Калл.

Тема лекції «Rethinking public diplomacy»була досить цікавою і подача інформації була легкою та зрозумілою. Дійсно було цікаво послухати думки Ніколаса Дж. Калла, адже він є професором публічної дипломатії та директором-засновником магістерської програми з публічної дипломатії Університету Південної Каліфорнії.

Я вважаю, що такий тип заходу є чудовою практикою в першу чергу для студентів міжнародних відносин ,адже ми можемо напряму поспілкуватися зі спеціалістами у цій сфері (тобто задати питання, на які отримаємо чітку відповідь) і отримати дійсно корисний досвід!"

   
© NPUROUNDER