Партнерство та співпраця  

   

Служби допомоги для студентів  

   

Академічна доброчесність  

   

Нормативна база  

   

Опитування  

   

27.10 завідувач кафедри міжнародних відносин та гуманітарних студій професор Борис Гуменюк, професор кафедри Валерій Цибух, професор кафедри джерелознавства та СІД, проректор Ігор Вєтров, професор, заступник декана з наукової роботи історико-філософського факультету Тетяна Мелещенко, голова НТСА Андрій Карабардін взяли участь у  культурно-історичному заході, присвяченому 400 річчю Хотинської битви.

 

 

У рамках заходу відбулися:

  • Презентація серії картин художника Андрія Холоменюка «Герої Хотинської битви 1621 року»;
  • Виставка історичних реліквій та артефактів періоду Хотинської битви з українських та зарубіжних приватних колекцій.
  • Виступи істориків, дипломатів, діячів культури, зокрема міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, посла Литовської республіки – Вальдемараса Сарапінаса та представника посольства Республіки Польща в Україні.
  • Презентація пам'ятної монети Національного банку України.
  • Виставка поштових марок і конвертів Литви, Польщі, України, випущених до 400 річчя Хотинської битви.

Професора Валерія Цибуха було відзначено почесною нагородою "400 років Хотинській битві", з чим його щиро вітаємо і бажаємо здоров'я і успіхів!

Дякуємо за можливість долучитися до відзначення такої важливої, ключової для Європи події організаторам заходу - голові Земляцтва буковинців в місті Києві , Надзвичайному і Повноважному послу Валерію Цибуху та директору Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя МОЗ України, член-кореспонденту НАМН України, професору Миколі Проданчуку.

   
© NPUROUNDER