Партнерство та співпраця  

   

Служби допомоги для студентів  

   

Академічна доброчесність  

   

Нормативна база  

   

Опитування  

   

З 06 вересня по 17 жовтня 2021 р. під егідою Центру українсько-європейського наукового співробітництва на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща) викладач кафедри Желєзко Алла Миколаївна проходила науково-педагогічне стажування «Європейський підхід та його українська модернізація в підготовці викладачів у галузі історичних, політичних, філософських та соціологічних наук» в обсязі 6 кредитів ECTS.

 

 

У програму стажування увійшли актуальні здобутки та проблеми з досвіду європейських країн у формуванні якісної вищої освіти з історії, політології, філософії, соціології та ефективні методи викладання академічних програм. Родзинкою стажування був семінар-тренінг де обмінювалися досвідом польські та українські викладачі з методології викладання зазначених дисциплін.

Результатом обміну досвідом став випуск збірника науково-методичних доповідей, в якому відображено особливості підготовки спеціалістів у галузі історії, соціології, філософії, релігієзнавства, політології, міжнародних відносин тощо. У своїй доповіді «Інтегративний підхід у професійній підготовці майбутніх фахівців в галузі міжнародних відносин» акцентувала увагу на необхідності оновлення форм і методів навчання, використовуючи інтегративний підхід та принципи взаємозалежності та взаємодоповнюваності, що дозволить розширити професійні можливості майбутніх фахівців у галузі міжнародних відносин. Сподіваюсь, що отриманий досвід сприятиме підвищенню якості навчання студентів-міжнародників.

   
© NPUROUNDER