Партнерство та співпраця  

   

Служби допомоги для студентів  

   

Академічна доброчесність  

   

Нормативна база  

   

Опитування  

   

09 листопада 2021 р. професори Стоян Т.А. та Мелещенко Т.В , доцент Богатирчук К.О. як члени проектної групи освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» історико-філософського факультету долучилися до чергового планового моніторингу якості реалізації та підготовки відомостей самооцінювання ОП відповідно до критеріїв Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

 

 

Відбулося активне обговорення стану та актуальних завдань належної підготовки до акредитації освітніх програм у 2021-2022 н.р.

Директор Центру моніторінгу якості освіти професор Казакевич О.М. доповіла про стан виконання освітніх програм в університеті, зокрема на ОП з напрямку «Міжнародні відносини»; розповіла як відбувається проведення опитувань студентів, викладачів та інших стейкхолдерів.

 

 

Начальник відділу ліцензування і акредитації доцент Григоренко І.В. звернула увагу на особливе значення відповідності членів груп забезпечення ліцензійним умовам провадження освітньої діяльності та повноту і якість заповнених відомостей самооцінювання освітніх програм.

 

 

Завідувачка організаційно-методичного відділу Навчально-методичного центру професор Волошина В.В. дала роз’яснення щодо ключових моментів форми і змісту освітніх програм, навчальних планів до них, робочих програм та силабусів освітніх компонентів. Особливу увагу вона приділила питанню формування блоків вибіркових дисиплін.

 

 

Кафедра міжнародних відносин і гуманітарних студій, проектна група ОП «Міжнародні відносини» позитивно оцінює практику проведення заходів періодичного моніторингу якості програм підготовки фахівців і планує і надалі до них активно долучатися.

   
© NPUROUNDER