Партнерство та співпраця  

   

Служби допомоги для студентів  

   

Академічна доброчесність  

   

Нормативна база  

   

Опитування  

   

21.12.2021, напередодні професійного свята - дня дипломата, провели ІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію "Сучасні тенденції міжнародних відносин". Радіємо, що вона викликала високу зацікавленість і об'єднала понад 170 учасників - студентів, аспірантів, освітян, науковців, дипломатів з різних куточків України. 

 

Пишаємося розгалуженим, високим професійним, науковим та освітянським представництвом складу учасників. Дякуємо за підтримку ректору університету академіку Віктору Андрущенку, колективу кафедри міжнародних відносин та гуманітарних студій і її завідувачу професору Борису Гуменюку, заступнику декана з наукової роботи, професору Тетяні Мелещенко й за співорганізацію колегам з Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Також дякуємо Генеральній дирекції з обслуговування іноземних представництв, ГО "Українська Рада Миру", Інституту історії України та інституту всесвітньої історії НАН України за партнерство та активну участь.

Впевнені, що знані спікери такі як Володимир Хандогій, Володимир Новохацький, Борис Гуменюк, Юрій Макар, Степан Віднянський, Роман Безсмертний, Дмитро Ткач, Іван Довганич, Сергій Троян, Валерій Цибух, Інна Хоменська, Віктор Шарпатий, Григорій Хоменко, Олександр Шаров та інші надихнули учасників та професійно висвітлили різні аспекти сучасних тенденцій міжнародних відносин, окресливши актуальні проблеми та можливі шляхи їх вирішення. Сподіваємося, що означені питання знайдуть послідовників, які будуть їх досліджувати.

Запис конференції можливо переглянути за посиланням

 

   
© NPUROUNDER