Партнерство та співпраця  

   

Служби допомоги для студентів  

   

Академічна доброчесність  

   

Нормативна база  

   

Опитування  

   

У процесі підготовки акредитації ОП гарант програми та члени проєктної групи активно обмінюються досвідом з колегами Так 20-29 грудня 2021 р. члени проектної групи ОП «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» історико-філософського факультету долучилися до практичного вебінару «Підготовка до акредитації ОП», організованого відділом ліцензування та акредитації НПУ імені М.П. Драгоманова.

Під час його проведення  обговорювали важливі питання стосовно змістового наповнення програм, їх унікальності та особливості. Окрему увагу приділили моніторингу якості надання освітніх послуг. Ділилися особливостями врахування потреб ринку праці для наповнення ОП та  співпраці зі стейкхолдерами, зокрема роботодавцями. Проговорили про можливості використання регіонального контексту для ОП. Підкреслили партнерську роль студентів у формуванні освітніх програм і т. ін. Особливо корисними стали практичні поради щодо акредитації ОП експерта НА Оксани Торбенко. Свої поради щодо змісту і форм проведення акредитаційного процесу також сформулювали гаранти ОП, які вже пройшли  акредитацію. Зокрема, своїм досвідом поділилися Биковська О.В., Черній І.М., Кравченко А.О. та інші.

Дякуємо організаторам та спікерам вебінару за фахові поради, ідеї та професійну підтримку! Такі заходи безперечно працюють на користь якості освіти!

   
© NPUROUNDER