Партнерство та співпраця  

   

Служби допомоги для студентів  

   

Академічна доброчесність  

   

Нормативна база  

   

Опитування  

   

1 грудня 2021 року студенти-міжнародники історико-філософського факультету НПУ імені М.П. Драгоманова та викладачі ОП «Міжнародні відносини» прослухали лекцію Андреса Сандре, експерта з комунікацій, колишнього керівника відділу цифрової дипломатії Посольства Італії в США, автора книг про комунікаційну дипломатію – «Digital Diplomacy: Conversations on Innovation in Foreign Police» та «Twitter for Diplomats», на тему «The Evolution of Digital Diplomacy». 

 

 

Захід був організований Дипломатичною академією України в рамках інтелектуального клубу і проходив у форматі онлайн. Мова заходу - англійська.

Лекція стала екскурсом очима зарубіжного фахівця у світ нових можливостей, які надають дипломатії сучасні інтернет-технології та соціальні медіа-платформи. Лекція була інформаційно насичена, позитивно емоційна та прагматична. Вона добре сприймалася слухачами і отримала від них лише гарні відгуки. Серед тих, хто поділився своїми враженнями були студенти різних курсів ОП «Міжнародні відносини». На думку студентки 3-го курсу Катерини Скорик, «лекція була надзвичайно цікава та змістовна. Особливо корисним було те, що захід проводився іноземною мовою, і сприяв таким чином розвитку наших умінь та знань в галузі, на якій ми навчаємося». Дар’я Логвинова, студентка 2-го курсу, також вважає, що «було багато цікавої та корисної інформації. Видно, що пан Сандре досліджує питання цифрової дипломатії давно і йому подобається те, чим він займається».

Загальною думкою всіх тих, хто долучився до заходу, і студентів, і викладачів кафедри міжнародних відносин та гуманітарних студій, подібні заходи із залученням міжнародних фахівців-практиків та науковців сприятимуть якості навчання на освітній програмі «Міжнародні відносини» та на всіх ОП Університету.

 

   
© NPUROUNDER