Партнерство та співпраця  

   

Служби допомоги для студентів  

   

Академічна доброчесність  

   

Нормативна база  

   

Опитування  

   

15 грудня 2021 р. відбувся плідний діалог з питань якості освіти між кафедрою міжнародних відносин та гуманітарних студій історико-філософського факультету НПУ імені Драгоманова та кафедрою міжнародних відносин Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки Національного університету «Острозька академія».

 

 

Активну участь в обміні думками щодо шляхів вдосконалення освітніх програм в галузі «Міжнародні відносини» взяли представники обох кафедр. Колеги з Острозької академії, зокрема доктор історичних наук, професор, директор вищеназваного інституту Алла Атаманенко та кандидат історичних наук, доцент Наталія Конопка пояснили, в чому є унікальність їх освітніх програм, надали методичні поради щодо врахування усіх особливостей реалізації організації ОП та підготовки її до акредитації.


Представники кафедри міжнародних відносин та гуманітарних студій НПУ імені М.П. Драгоманова, а саме завідувач кафедри Надзвичайний і Повноважний Посол України, доктор історичних наук, професор Борис Гуменюк; Надзвичайний і Повноважний Посол України, доктор філософських наук, професор Валерій Цибух; доктор історичних наук, професор Тетяна Стоян та професор Тетяна Мелещенко; кандидати історичних наук, доценти Ірина Дзюбленко та Катерина Богатирчук розповіли про свій досвід підготовки бакалаврів-міжнародників.


Сторони обмінялися думками щодо організації національної та міжнародної академічної мобільності викладачів та студентів, проведення спільних наукових заходів, співпраці в навчально-методичній сфері. Кафедри домовилися про укладання угоди про співпрацю та констатували, що їх спільною метою є підготовка конкурентоспроможних фахівців у галузі ««Міжнародні відносини». Об’єднання зусиль двох таких потужних кафедр сприятиме підготовці фахівців спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»!

   
© NPUROUNDER